Vietnam 3

Cuộc sống thấp thỏm của anh ta đang sử dụng một cô bé khuyết tật trong năm qua. Cô ấy đã một tay chia rẽ gia đình của họ để cô ấy có thể vui vẻ với anh ấy và làm pepsi TẤT CẢ mỗi ngày với anh ấy. Cô ấy nói rằng cô ấy đang giúp cô ấy nhưng bây giờ cô ấy nợ cô ấy hàng trăm đô la, cô ấy giờ đã bị một người đàn ông khuyết tật đến đó sau giờ làm việc hàng ngày để làm pepsi với anh ta cả đêm và bỏ mặc cô gái tàn tật. Cô ấy không còn nói chuyện với cô ấy nữa. Bây giờ cô ấy đã cướp bạn trai của mình và trở thành một cái đầu đầy vết nứt / pepsi. Tôi hy vọng tất cả các con và cháu của bạn tự hào về kiến ​​thức crack mà bạn đã trở thành. Họ nên thực sự tự hào về một lời cầu nguyện về ma túy dành cho những người tàn tật. Căn bệnh ung thư đó đáng lẽ phải lấy đi của bạn từ lâu bởi vì trên hành tinh này không còn chỗ cho những người như bạn. Bạn đã phá hủy một gia đình mà cô gái nhỏ đã làm việc rất chăm chỉ để hoàn thành. Bạn là một sự ô nhục. Tôi hy vọng bạn thối rữa trong địa ngục và tôi hy vọng rằng thời gian đến sớm!

This trash Bing Pac is from Hanoi and moved here to date people’s husbands. She was dating a married American man with children and claims he told her he was getting a divorce although in self made sex videos they made he has his wedding ring on! I know your from south end of Hani and young but you don’t have to be that smart to know if a married man is living with his wife and children and still wearing his wedding ring that doesn’t mean he’s getting a divorce. Bing Pac rác này đến từ Hà Nội và chuyển đến đây để hẹn hò với chồng của người ta. Cô ấy đang hẹn hò với một người đàn ông Mỹ đã có gia đình và có con và tuyên bố anh ta nói với cô rằng anh ta sẽ ly hôn mặc dù trong video sex tự quay họ bắt anh ta đeo nhẫn cưới! Tôi biết bạn từ đầu phía Nam của Hani và còn trẻ nhưng bạn không cần phải thông minh đến mức đó để biết một người đàn ông đã có gia đình đang sống với vợ con và vẫn đeo nhẫn cưới không có nghĩa là anh ta sắp ly hôn.

Community-verified icon

September 10th, 2021

Death sentence upheld for Vietnamese serial killer February 3, 2005 Hanoi – A court of appeal in Vietnam upheld the death sentence on a 49-year-old woman from Ho Chi Minh City, who poisoned 13 people to death with cyanide, local newspaper Saigon Liberation reported Thursday. The People’s Supreme Court in Ho Chi Minh City on Wednesday upheld the verdict passed by the People’s Court of southern Binh Duong province last September on Le Thanh Van who on the charges of murder, robbery and illegal possession of toxic chemicals. The defendant appropriated nearly 20,000 US dollars in Vietnamese and US bank notes, a radio cassette player a mobile phone from the 13 victims, who were from the city and the southern provinces of Binh Duong, Binh Phuoc and Dong Nai, between January 1998 and August 2001. Taking full advantages of her lovely face, sweet voice and good command of medicine, Van tried to make friends with rich people, and then fooled them into drinking water or eating foods containing cyanide, the paper said. <SNIP> LINK

May 15th, 2021

Not only does Joy entertain many men for financial stability opposed to working the pole .She also entertains honestly any man that will give her that attention she so desperately seeks. She goes home to her “loser rice man” every night with no regards as to where her mouth and other orifices has been. She does not care whether these men have families. She knows exactly what she is doing. Thriving off drama. The more you tell her to back off the stronger she comes on. She literally is the ringleader on her very own dirty butt circus. Some Chink gang from China owns her ass now and its all over working the streets of Hanoi for them. Joy don’t do it for free the Chinese let her life and give her small amounts of designer drugs.

https://www.mattorton.com/2021/05/15/vietnam-2/

Please follow and like us:
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate »