Skip to toolbar

Albania 3

November 15th, 2020

September 16th, 2020

Nikole (Nikki) from Durres is a conniving, manipulating, sorry excuse for a female. She goes through men like they’re water. She will flirt with married men and men who are in relationships. She has no respect for anyone, and it’s doubtful she has any respect for herself. She texts my husband into the wee hours of the night. I’ve found naked pictures of her on his phone. Thanks to her trying to shove her nasty ass into my marriage, I am now considering divorce. Women like this are garbage and give our gender and loser country a bad name. Nikole (Nikki) nga Durrësi është një justifikim kuptues, manipulues, më vjen keq për një femër. Ajo kalon nëpër burra sikur janë ujë. Ajo do të flirtojë me burra të martuar dhe burra që janë në lidhje. Ajo nuk ka respekt për askënd, dhe është e dyshimtë që ajo ka ndonjë respekt për veten e saj. Ajo i dërgon mesazhe burrit tim në orët e para të natës. Kam gjetur fotografi të zhveshura të saj në telefonin e tij. Falë saj duke u përpjekur të fusë në martesën time bythën e saj të keqe, tani po mendoj për divorc. Gratë si kjo janë mbeturina dhe i japin gjinisë dhe vendit tonë të humbur një emër të keq.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate »